Υδροχοϊσμός

VS

Νέας Τάξης Πραγμάτων

 

Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι των αρχών της νέας χιλιετίας.

Δύο μονομάχοι, σ' έναν αγώνα δίχως αύριο για τον ηττημένο.  

 

 

Οπισθόφυλλο.

 

Η σημερινή γενιά των ανθρώπων θα γίνει αυτόπτης μάρτυρας της μεγαλύτερης πολιτισμικής σύγκρουσης που έχει ποτέ πραγματοποιηθεί πάνω στον πλανήτη αυτόν. Μία σύγκρουση τιτάνια και σκληρή και με μόνο κι αποκλειστικό στόχο των μονομάχων την απόλυτη κυριαρχία. Ο νικητής θα κατακτήσει τα πάντα, ενώ ο ηττημένος ούτε καν την επιβίωσή του δεν θα μπορέσει να εξασφαλίσει.

Από τη μία πλευρά βρίσκεται δυτικός καπιταλισμός, που αντιπροσωπεύει το κατεστημένο του παγκοσμίου κεφαλαίου, το οποίο εδώ και αιώνες ασκεί ιμπεριαλισμό εις βάρος της παγκόσμιας κοινωνίας. Ένα κατεστημένο που βρίσκεται πίσω από όλα τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ένα κατεστημένο που πίσω από το ψευδοπροσωπείο, είτε της θρησκείας είτε της ιδεολογίας, υπηρετεί τα συμφέροντά του με έναν συγκεκριμένο κι απάνθρωπο τρόπο. Σήμερα το ίδιο αυτό κατεστημένο —και έχοντας πάλι ως στόχο να υπηρετήσει τα συμφέροντά του— προσπαθεί να διασκορπίσει την ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης, με στόχο να επιβάλει την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Όπως θα δούμε στο βιβλίο αυτό, η σημερινή "Παγκοσμιοποίηση" δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η αιχμή του "δόρατος" του αγγλοσαξονικού ιμπεριαλισμού και το καλύτερο "εμπόρευμα" που διέθεταν ποτέ οι Εβραίοι. Οι "συνήθεις ύποπτοι" δηλαδή. Αυτοί που εδώ και αιώνες αντιπροσωπεύουν τα "μεγάλα συμφέροντα" του κεφαλαίου εις βάρος των λαών.

Από την άλλη πλευρά στέκεται ο Υδροχοϊσμός. Βρέφος σήμερα σ' ό,τι αφορά το μέγεθός του, αλλά όχι και τη γνώση του. Πού στηρίζεται ο Υδροχοϊσμός και διεκδικεί τη νίκη; Στο γεγονός ότι η σημερινή Νέα Τάξη Πραγμάτων —ως εφαρμογή— δεν μπορεί να πετύχει. Οι ισχυροί, για ν' αλλάξουν τον προηγούμενο σχεδιασμό του παγκοσμίου συστήματος, μπήκαν σ' ένα στενό και δύσβατο "μονοπάτι", που οδηγεί σε αδιέξοδο. Πολύ σύντομα θα πρέπει να "γυρίσουν" πίσω από τον ίδιο δρόμο κι αυτό είναι το μεγάλο τους πρόβλημα . Ο διεθνισμός τους δεν μπορεί να λειτουργήσει με τρόπο ασφαλή για τα συμφέροντά τους και αργά ή γρήγορα θα πρέπει να ξαναγυρίσουν στον εθνικό σχεδιασμό. Θα πρέπει ν' αλλάξουν τον αποτυχημένο σημερινό σχεδιασμό και να τον επαναφέρουν στα αρχικά δεδομένα τα οποία οι ίδιοι πρώτοι αμφισβήτησαν.

Δεν μπορούν, δηλαδή, να "τρέξουν" μπροστά και στο όνομα του διεθνισμού ν' "απομακρυνθούν" από τους διώκτες τους. Ακριβώς, επειδή πρέπει να γυρίσουν "πίσω" και να περάσουν εκ νέου από τη "στενωπό" του εθνικισμού, θ' αναγκαστούν να "πέσουν" πάνω σ' αυτούς που τους καταδιώκουν. Ο θρασύτατος κι απάνθρωπος Δυτικός Καπιταλισμός, που αρέσκεται να αυτοπαρουσιάζεται σαν ο νικητής των νικητών μεταξύ των συστημάτων, σύντομα θα γίνει "κομμάτια" και θα περάσει στην ιστορία. Θα "κατακρεουργηθεί" στην εθνικιστική "στενωπό" και μαζί του θα τελειώσει και η Νέα Τάξη Πραγμάτων πριν καν αυτή ξεκινήσει. Η "στενωπός", όπου θα πραγματοποιηθεί η σύγκρουση αυτή, έχει επιλεγεί να είναι το ελληνικό κράτος. Εκεί θα τους περιμένει ο Υδροχοϊσμός και τότε θα δούμε όλοι ποιος είναι ο πραγματικά ισχυρός σ' αυτόν τον κόσμο.

 

 

Πρόλογος.

 

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς προπαγάνδας, η οποία προσπαθεί να μας πείσει ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι η μόνη εγγύηση για το μέλλον της ανθρωπότητας. Κάποιοι προσπαθούν με πάθος να μας πείσουν ότι ο πλανήτης ολόκληρος είναι ένα παγκόσμιο "χωριό" και ότι όλοι εμείς είμαστε ισότιμοι πολίτες του. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν έχει πλέον νόημα η εθνική μας ταυτότητα και ότι ο εθνικισμός πρέπει πάση θυσία να εξαλειφθεί, εφόσον αυτός είναι η "μήτρα" όλων των δεινών που πλήττουν την ανθρωπότητα.

Όλα αυτά θα ήταν καλά κι απόλυτα σωστά, αν δεν υπήρχε ένα ύποπτο όσο και "σκοτεινό" σημείο. Όλοι αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν ότι μας συμφέρει να πετάξουμε στα "σκουπίδια" την εθνική μας ταυτότητα ανήκουν σε συγκεκριμένες εθνότητες. Όλοι αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι ολέθριο να προστατεύουμε τα συμφέροντα μας με βάση τις εθνικές "πλατφόρμες", είναι οι ίδιοι που προστατεύουν τα δικά τους συμφέροντα με βάση αυτού του είδους την "πλατφόρμα". Αγγλοσάξονες βοηθούν Αγγλοσάξονες να κατακτήσουν, να κλέψουν, να ελέγξουν τα πάντα πάνω στον πλανήτη αυτόν. Εβραίοι βοηθούν Εβραίους να κάνουν τα ίδια. Όταν κάποιος προσπαθεί ν' αμυνθεί συλλογικά απέναντι σ' αυτήν τη συλλογική και βίαιη επίθεση εις βάρος των ιδιωτικών και συλλογικών συμφερόντων του, κατηγορείται για εθνικιστής.

Όλοι αυτοί επιθυμούν να επιτίθενται μαζικά ως επικυρίαρχα έθνη απέναντι στα υπόλοιπα έθνη, χωρίς να βρίσκουν αντίσταση. Για τον λόγο αυτόν καλλιεργούν παντού τα αντεθνικά πρότυπα. Επιθυμούν να επιτίθενται σε μεμονωμένους ανθρώπους του παγκόσμιου "χωριού", οι οποίοι, φοβούμενοι μήπως χαρακτηριστούν "εθνικιστές", αδυνατούν να συγκροτήσουν οργανωμένη άμυνα απέναντι σε οργανωμένη επίθεση. Φοβούνται να συσπειρωθούν γύρω από τα εθνικά τους συμφέροντα, άσχετα αν αυτοί που τα απειλούν λειτουργούν ως εθνικές αγέλες λύκων.

Μέσα στο βιβλίο αυτό περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο Αγγλοσάξονες κι Εβραίοι προσπαθούν να λεηλατήσουν τα πάντα, μετατρέποντας το παγκόσμιο "χωριό" σε ένα "χωριό" αγγλοσαξονικής ιδιοκτησίας υπό εβραϊκή διαχείριση. Περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο εκπαιδεύουν τους ίδιους τους λαούς τους να τους υπηρετούν. Υπάρχει δηλαδή συγκεκριμένη εκπαίδευση, που δημιουργεί τους επιθυμητούς ανθρωπότυπους. Ανθρωπότυποι, που έχουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που συνήθως εντοπίζουν οι ρατσιστές, προκειμένου ν’ αποδείξουν τις ψευδοθεωρίες τους.

Οι ναζιστές, για παράδειγμα, αυτά τα χαρακτηριστικά του Εβραίου ανθρωπότυπου εκμεταλλεύτηκαν για την προπαγάνδα τους. Ό,τι ισχυρίστηκαν τότε γιαυτούς ήταν περίπου σωστό. Το λάθος τους ήταν ότι απέδωσαν αυτά τα χαρακτηριστικά σε λάθος λόγους. Οι Εβραίοι ήταν αυτοί που ήταν, όχι επειδή γεννιόνταν κατώτεροι, αλλά επειδή εκπαιδεύονταν από τις ηγεσίες τους να λειτουργούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Έναν τρόπο, που επέτρεπε στους ισχυρούς Εβραίους να γίνονται πλούσιοι εις βάρος της κοινωνίας που τους φιλοξενούσε και βέβαια εις βάρος των αδύναμων Εβραίων, που τους χρησιμοποιούσαν ως "ασπίδα" απέναντι στην οργή των θυμάτων τους.

Ο Αγγλοσάξονας δηλαδή και ο Εβραίος πρέπει να μελετηθούν με βάση τον ρόλο τους στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και όχι με βάση την ανθρώπινη υπόστασή τους. Με βάση αυτούς τους ρόλους ο Αγγλοσάξονας και ο Εβραίος είναι ανθρωπότυποι που εκπαιδεύονται για να λειτουργούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ανθρωπότυποι, που στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο παρά "ανάπηροι" άνθρωποι με τεχνητές "αναπηρίες", τις οποίες τις προκαλεί το ίδιο το σύστημα.

Οι αποικιοκράτες Αγγλοσάξονες επί αιώνες προκαλούσαν "αναπηρίες" στον λαό τους, προκειμένου να δημιουργήσουν τον ιδανικό "ανάπηρο" λαό, που θα λειτουργούσε άψογα ως "λοχίας" και επιστάτης στις κτήσεις τους. Έναν λαό, που, μη γνωρίζοντας να κάνει τίποτε άλλο, θα σκόρπιζε το αίμα του και τις σάρκες του σ' ολόκληρο τον πλανήτη, υπηρετώντας τα συμφέροντα των "λόρδων" του. Σήμερα απλά αυτοί οι "λόρδοι" ξεθάρρεψαν παραπάνω από το φυσιολογικό κι ανάμεσα στους ιθαγενείς της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχουν εντάξει και λαούς όπως τους Έλληνες, τους Γάλλους, τους Γερμανούς κλπ.. Κάτι ανάλογο κάνουν και οι Εβραίοι, που προσπαθούν να δημιουργήσουν τον "ανάπηρο" λαό, ο οποίος θα λειτουργούσε άψογα ως "έμπορος" και ως "δικηγόρος" των κλεφτών συμπατριωτών του. Οι δύο μαζί, ως συνδυασμός, λειτουργούν ως ο κλέφτης και δικηγόρος του. Ένα ληστρικό δίδυμο, που έχει διαφορές με όλους τους λαούς του πλανήτη.

Υπάρχει άραγε άμυνα απέναντι σ' αυτήν την πρωτοφανή επίθεση των Αγγλοσαξόνων και των Εβραίων εναντίον όλων των λαών του πλανήτη; Υπάρχει και αυτό είναι το ελπιδοφόρο μήνυμα που μεταφέρει το βιβλίο αυτό. Η άμυνα ακούει στο όνομα "Υδροχοϊσμός". Ο Υδροχοϊσμός είναι η ιδεολογία της νέας χιλιετίας, που βασίζεται στην κλασική ελληνική φιλοσοφία. Στη φιλοσοφία που γέννησε την έννοια της δημοκρατίας και ανέδειξε τον άνθρωπο σε πρωταγωνιστή της ζωής. Ο Υδροχοϊσμός είναι η μόνη ιδεολογία που μπορεί να καταστρέψει τους επικυρίαρχους λαούς, εφόσον μπορεί και τους "χτυπά" στα πλέον αδύνατα σημεία τους. Μπορεί και τους χτυπά στις "αναπηρίες" τους, τις οποίες εσκεμμένα προκαλούν οι ηγεσίες τους. Είναι η ιδεολογία που υπόσχεται στους λαούς πραγματικό όραμα για έναν λαμπρό, ειρηνικό και προπαντώς πλούσιο νέο κόσμο. Έναν κόσμο μέσα στον οποίο πρωταγωνιστής και κυρίαρχος θα είναι ο άνθρωπος και όχι τα "ανάπηρα" ανθρώπινα σύνολα, που παριστάνουν τα επικυρίαρχα έθνη και βυθίζουν την παγκόσμια κοινωνία στο σκοτάδι.

Η σύγκρουση των κόσμων είναι θέμα χρόνου να συμβεί και θα είναι τυχεροί αυτοί οι οποίοι θα συμμετάσχουν στη μάχη για ένα καλύτερο ανθρώπινο μέλλον. Θα είναι αξιομακάριστοι από τις επόμενες γενιές αυτοί οι οποίοι σήμερα θα χτίσουν το μέλλον της ανθρωπότητας.